Logo
023-777 140 Kontakt

Vanliga frågor

Har du frågor? Vi har svaren!

Vi har sammanställt svar på vanliga frågor som vi får från våra kunder.
Hör av dig till oss om du inte hittar svar på din fråga!

Företagstjänster

En redovisningsbyrå hjälper företag med redovisning och bokföring. Det kan inkludera löpande arbete med lönehantering, fakturahantering, moms, deklarationer, bokslut och mycket mer.

Våra redovisningstjänster är lämpliga för företag i alla storlekar och branscher, från små enskilda företag till större företag och föreningar.

Vi erbjuder digital bokföring och smarta lösningar för dina behov. Det kan dock krävas en viss omställning för dig som kund som tex att inte ta emot fysiska fakturor eller byte av bokföringssystem. Vi försöker alltid finna den lösning som är bäst för dig som kund och det är inte alltid detsamma som digital i sin helhet. Hos oss håller vi den mänskliga relationen till våra kunder högt och tycker en kaffe med en trevlig kund är dagens höjdpunkt.

Vi är ofta deklarationsombud åt dig och ditt företag, och har därför full koll på alla viktiga datum åt dig under året.

Prissättning och betalning

Vi arbetar i Fortnox och Visma lön 600. Vi erbjuder inga försystem men vi kan  däremot ofta koppla ihop Fortnox med era befintliga försystem, tex kan vi koppla på vissa ordersystem för att läsa över kundordrar.

Vi erbjuder både timbaserad fakturering och fasta prispaket beroende på dina behov och företagets storlek.

Hos oss på Nordkvist redovisning får du en personlig redovisningskonsult med ett team runt sig som sköter din bokföring och dina löner. Vi ger dig löpande rådgivning och svarar på dina frågor. Givetvis står vi även till tjänst med större komplexa rådgivningsinsatser, men då för en extra kostnad.

Teknologi och integration

Vi kan vanligtvis integrera våra system med de befintliga systemen som ditt företag använder för att säkerställa smidig dataöverföring och samarbete.

Visst kan vi det! Kontakta oss och se hur vi kan hjälpa till.

Vi vidtar flera säkerhetsåtgärder, inklusive användning av krypterad kommunikation, säkerhetskopiering av data och begränsad åtkomst till känslig information.

Kundsupport och kommunikation

Ingen bolagsform kräver att en extern redovisnings- och bokföringsbyrå sköter din löpande bokföring. Även om en redovisningsbyrå sköter din bokföring, är du fortfarande ansvarig för den. Det finns många fördelar med att anlita en redovisningsbyrå, ofta känns det tryggt med en redovisningskonsult som har koll på siffrorna och lagarna så kan du fokusera på det du är bra på.

Du kan nå oss via telefon, e-post eller genom att besöka vårt kontor under våra öppettider.

Vi strävar efter att hantera kundärenden och förfrågningar så snabbt som möjligt. Vanligtvis kan du förvänta dig att få svar inom 24 timmar under våra kontorstider.

Vi erbjuder inte support utanför våra vanliga kontorstider. Men vi prioriterar att svara på alla förfrågningar så snart vi återvänder till arbetet.