Logo
023-777 140 Kontakt

Redovisningsbyrån med hjärta

Redovisningsbyrån med hjärta

Nordkvist Redovisning är en fullservicebyrå som får ekonomin på plats i ditt företag. I över 30 år har vi hjälpt våra kunder med att tänka långsiktigt, se helheten och skapa en trygg resa i sitt företagande och vi har alltid nära till ett skratt.

Ett företag med bred kompetens

Idag är vi tio medarbetare på Nordkvist Redovisning som tillsammans ser till att våra kunder kan fokusera på det de är allra bäst på. Med våra olika kompetenser och styrkor kompletterar vi varandra perfekt, från det övergripande helikopterperspektivet ner till enskilda kvitton. 

Öppen dialog leder till framgång

Hos oss på Nordkvist Redovisning är stämningen tillåtande och fullständigt prestigelös. Här vågar du som kund ställa alla de frågor du undrar över. Vi är intresserad av ditt företag och din målbild för att förstå vad du verkligen behöver och för att hjälpa dig på rätt sätt. Vi har långa relationer med våra kunder, något vi känner stolthet och tacksamhet över.

Historien om oss

Mycket har hänt sedan Nordkvist Redovisning startade 1993. Då var allt på papper, men idag är det mesta digitalt. En sak har dock inte förändrats: vi hjälper fortfarande våra kunder med ekonomin, det som är hela grunden för ett företag.

  • 1993: Erik Nordkvist startar byrån som då är ett enmansföretag.
  • 2001: Företaget växer betydligt i och med många nya kunder. Den första redovisningsassistenten anställs och Erik får även certifikat som Srf Auktoriserad Redovisningskonsult.
  • 2003: Företaget tar över hela verksamheten med personal och kunder från Redovisningskonsult Mats Nordström AB. I samma veva flyttar företaget till Engelbrektsgatan.
  • 2008: Henrik Teledahl och Filip Nordkvist tar över verksamheten, då med fyra anställda.
  • 2013: Företaget flyttar till Ingarvsvägen 1, där vi sitter än idag.
  • 2023: Nu har byrån ett fantastiskt team på tio personer.
Läs mer