Logo
023-777 140 Kontakt

Är du redovisningskonsult och nyfiken på att jobba tillsammans med oss? Då är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan.

Så är det att jobba hos oss

På Nordkvist Redovisning är det viktigt att se och hjälpa varandra. Här råder en familjär känsla med mycket glädje, ja vi ser faktiskt varandra som en andra familj. Ett engagemang för företaget och sina kollegor är något vi värdesätter högt och vi drivs av att erbjuda våra kunder den bästa servicen.

Våra värderingar

På vår arbetsplats är det viktigt med glädje, engagemang och stolthet.

Det innebär att vi ser och lyssnar på varandra, är positiva och hjälps åt. Genom att tro på oss själva och pusha varandra skapar vi stolthet och omtanke. Det leder till ett härligt arbetsklimat där vi trivs i varandras sällskap och kan göra vårt allra bästa i jobbet.

För våra kunders räkning är engagemang, kvalitet, förtroende och effektivitet det allra viktigaste för oss.

Det innebär att vi jobbar proaktivt och verkligen har kundens behov i fokus. Med noggrannhet och lyhördhet förkortar vi avståndet mellan våra kunder och myndigheterna. Genom att göra rätt från början bidrar vi till fler hållbara och framgångsrika företag.

Boka ett möte med oss

Vill du veta mer om hur det är att jobba med oss? Skicka en spontanansökan eller slå en signal. Vi ser fram emot att höra från dig!