Logo
023-777 140 Kontakt

Rådgivning

Ett bollplank för alla dina ekonomiska frågor

Ibland kan ekonomi kännas krångligt. Lugn, vi reder ut det mesta – från att starta ditt bolag, driva och avveckla det till frågor om bokslut och skatt. Med oss som rådgivare kan du bolla dina frågor och känna dig trygg med resultatet.

Vi hjälper dig där du är

Du kanske precis ska starta eget och behöver hjälp med allt i ekonomisk väg. Eller så ska ditt företag växa, förvärva nytt eller avvecklas. Vi hjälper dig precis där du är med de utmaningar du har just nu och det du siktar på längre fram. Med vår hjälp kan du växa i din företagarroll.

Ser helheten och dig bakom företaget

För oss hänger allt ihop, med ekonomin som grunden till det mesta. Vi är intresserad av dina behov, dina mål och din livssituation i övrigt. Det ska vara enkelt att prata med oss och du ska kunna ställa de frågor du funderar på. Det är så vi får till en bra dialog som leder till framgångsrika resultat i ditt företag.

Effektiviserar dina rutiner

Vi hjälper dig med att se över de rutiner du har i ditt företag idag och ditt behov av nya rutiner, för att få ett så effektivt arbetssätt som möjligt. Idag finns många smarta, digitala hjälpmedel som förenklar ekonomiarbetet och frigör både tid och energi till andra uppgifter.

Boka ett möte med oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag? Skicka ett mejl, slå en signal eller kom förbi vårt kontor på en kaffe. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss