Logo
023-777 140 Kontakt

Konsult på plats

Din egen ekonomiavdelning

Behöver du en ekonomifunktion på plats regelbundet eller under en kortare period? Vi kommer gärna ut till dig och hjälper dig med både ekonomiska frågor och uppgifter. Upplägget styr vi efter vad din verksamhet behöver.

Vår starka sida är att tänka helhet

Vi kan hjälpa dig att staka ut visionen för ditt företag och upprätta de rutiner som behövs för att nå dit. Vi tar gärna hand om det praktiska ekonomiarbetet på plats – allt för att företagandet ska bli enklare för dig.

Ert stöd vid förändring

Som konsulter har vi ofta ett utifrånperspektiv på företaget och kan hjälpa dig att skapa effektiva rutiner och digitalisera dina arbetssätt. Vi kan även vara en resurs vid tillfälliga arbetstoppar eller andra tillfällen när det finns behov av stöttning.

En i gänget

När vi arbetar på plats hos kund betraktas vi ofta som en medarbetare i teamet. Vi tycker det är trevligt och det gör samarbetet enkelt och kommunikationen smidig. Med oss som konsult på plats har du tillgång till hela vår expertis på Nordkvist Redovisning.

Boka ett möte med oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag? Skicka ett mejl, slå en signal eller kom förbi vårt kontor på en kaffe. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss